Przykładowe menu:
Zupa:
(dwie do wyboru-pół na pół)
Flaki wołowe
Esencjonalny rosół z domowym makaronem
Krem z zielonego groszku
Krem z grzybów leśnych
Francuzka zupa cebulowa
Węgierska zupa gulaszowa
Beuff Strogonoff
Żurek staropolski z kiełbaską i jajkiem
Drugie danie:
(dwa do wyboru)
Pierś z indyka zapiekana z serem Mozzarella w sosie pomidorowym
Roladki ze schabu z szynką i suszonymi pomidorami z sosem grzybowym
Pierś faszerowana Pesto z suszonych pomidorów z sosem jarskim
Pieczeń z indyka z sosem żurawinowym
Eskalopki ze schabu w sosie koperkowym
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Ziemniaki pieczone w cząstkach
Ziemniaki puree
Mini marchewka z masełkiem na ciepło
Bukiet surówek
Wybór warzyw na parze
Przekąski:
(5 do wyboru)
Schab po warszawsku w galarecie
Indyk w galarecie z winem malaga
Pomidory faszerowane pastą z indyka w kapeluszach
Półmiski mięs pieczonych oraz wędlin wiejskich
Deski serów z owocami winogron, orzechami oraz krakersami
Półmiski antypasti – z suszonymi wędlinami, różnymi serami i dodatkami
Różyczki z łososia wędzonego z musem serowo-chrzanowym
Łosoś w delikatnej galarecie
Befsztyk tatarski – serwowany podczas przyjęcia
Ryba faszerowana w delikatnej galarecie
Cygara z szynki konserwowej z pastą jajeczną
Tymbaliki z kurczaka z zielonym groszkiem i jajkiem
Ryba po grecku
Ryba po żydowsku – na słodko, z rodzynkami
Półmisek jaj faszerowanych
Śledzie w oleju z cebulą
Śledzie po meksykańsku
Sałatki – dwie do wyboru:
Sałatka z tuńczyka na sałacie z zielonymi oliwkami
Sałatka „Nicejska” z fasolką szparagową oraz jajkami przepiórczymi
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka z serem feta
Szefa kuchni z jajkiem, serem i szynką, sałatami oraz sosem
Sałatka brokułowa
Sałatka pieczarkowa
Sałatka Cezar
Pomidory po grecku
Dodatki:
Pieczywo różne
Marynaty
Masło
Desery
Owoce:
Filetowane na platerach
Ciasta domowe mix np. szarlotka, sernik, makowiec
Panna Cotta w gorącym sosem malinowym lub
Tiramisu w pucharku lub
Pucharek lodowy z owocami i bitą śmietaną
Napoje (bez limitu):
Soki owocowe, napoje gazowane, woda w dzbankach – stojące na stole
Kawa oraz herbata Lipton
Impreza przewidywana jest na 6 godzin.
Wszystkie pozycje w menu mogą ulec zmianie zgodnie z Państwa sugestią.
Dzieci do 3 lat bezpłatnie. Dzieci od 3 do 10 lat 50% taniej.
Ewentualne dodatkowe koszty:
Tort – 65.00 zł./kg.
Chlebek weselny z przybraniem i kieliszkami – 70.00 zł./szt.
Łosoś na postumencie – 300 zł
Wino musujące – 35.00 zł./butelka
Wódka wyborowa 0.5 l. – 45.00 zł./butelka
Włoskie wino białe oraz czerwone 0.7 l. – 45.00 zł. butelka
Wódka bez limitu podczas przyjęcia – 55.00 zł./os. dorosła
Własny alkohol – oplata korkowego – 10.00 zł./os. dorosła
Kompozycje ze świeżych kwiatów:- w wysokich wazonach – 150.00 zł./szt.
Wniesienie własnego tortu – 40 zł.